top of page

Als je beseft...

 

Als je beseft dat indrukken uit je jeugd je hele leven meegaan, dan snap je dat wij graag willen dat je zoveel mogelijk leuke herinneringen krijgt.

Met elke dag iets vertrouwds en iets nieuws en vertrouwde, leuke kinderen om je heen.

Samen met ouders creëren we ervaringen waar je de rest van je leven met plezier op terugkijkt en waar je op kunt voortbouwen.

 

De kinderen staan bij ons centraal. We nemen kinderen serieus en stimuleren vooral het samen spelen. Hierdoor leren kinderen goede sociale vaardigheden waar ze de rest van hun leven wat aan hebben. Een paar voorbeelden hiervan is op elkaar wachten, elkaar helpen en samen delen. Het lijkt zo gemakkelijk, maar wat ben je trots als je zoon of dochter deze vaardigheden goed beheerst.

We waarderen de inbreng en initiatieven van kinderen, dit heeft hun interesse, dus hiervan leren ze veel. Waar nodig begeleiden wij het spel, waar mogelijk scheppen wij de ontwikkelingsvoorwaarden, zodat het spel rijker wordt.

Voor een goede sfeer en zorg voor de kinderen werken we nauw samen met de ouders: opvoeden hoef je niet alleen te doen, het is teamwerk.

bottom of page