top of page

Recensies

 

Jannie de Vries:

Twinkel is een verlengstuk van mezelf. Meedenkend, meevoelend, oog voor het kind als individu en als kind in de huidige maatschappij. Het voelt zo vertrouwd en zo persoonlijk dat ik ieder kind deze kinderopvang gun!! Dikke tien is dubbel en dwars verdiend!!

Laura Postma:

Toen onze dochter Ilse bijna twee werd, vonden we het ten behoeve van haar sociale ontwikkeling een mooi moment om haar een dag in de week naar een opvang te laten gaan. Het was fijn om Sijtske, Trea en Annita al van buiten Twinkel te kennen, waardoor we wisten dat ze goed terecht zou komen. Het contact met de juffen was zeer prettig. Ilse was niet zo n fan van het slapen in de ledikantjes. Dit is een periode mooi opgelost met het slapen in een grote meisjes bed in de gezamelijke ruimte. Het is fijn dat er op die manier wordt aangesloten bij de behoeftes van je kind. Ilse heeft het twee jaar ontzettend naar haar zin gehad op Twinkel en heeft er een super leuk vriendinnetje aan overgehouden.  

Jolanda Dam:

Twinkel is een geweldig kindercentrum. Veel voorzieningen en heerlijke buitenspeelruimte. Sijtske en Trea zijn kundig en erg lief voor de kinderen. Onze zoon gaat er met veel plezier naar toe!

Ellen vd Meer:

Een kinderopvang waar het voelt als een tweede thuis voor de kinderen. De leidsters zitten vol passie en liefde voor het kind! Het is kleinschalig en daardoor veel tijd voor persoonlijke aandacht. Tweetalig, veilig, leerzaam, gezellig, liefdevol; een opvang waar je je kind met een gerust hart achter laat!

Loes Slomp:

Met een gerust hart breng ik drie ochtenden in de week onze kinderen naar Twinkel. De kinderen hebben het er erg fijn en komen vol verhalen en vrolijk thuis. Als lid van de oudercommissie van Twinkel kan ik ook op een andere manier meekijken met de deskundigheid en professionele manier hoe Sijtske en Trea hun kinderdagcentrum 'runnen'. in 1 woord TOP!

Stiena de Boer:

Een prachtig plekje waar ik mijn zoon vanaf het begin met een vertrouwd gevoel heb achter gelaten. Iedere dag wanneer ik hem op kom halen is hij super vrolijk en zie ik dat hij veel plezier heeft gehad. De leidsters zijn super lief en hebben altijd tijd voor een praatje. Alles gaat in overleg, ze denken mee en geven tips. Al met al een super plekje. 

Miranda Riemersma:

Een super opvang met hele leuke en lieve leidsters!! Onze dochter vindt het geweldig bij Twinkel jullie verdienen een dikke 10!!

Nienke Beerda:

Onze zoon (4mnd) gaat nog maar pas heen, maar door de liefdevolle ontvangst nog geen enkele keer druk gemaakt of het goed zal gaan. Iedere keer als ik hem ophaal straalt en lacht hij net als thuis. Een fijn gevoel voor een jonge moeder. Een heel fijn plekje wat erg gewaardeerd wordt en waar we erg blij mee zijn!

Anna Weidenaar:

Zeer tevreden met de opvang. Altijd dezelfde leidsters, lekker vertrouwd voor de kinderen.

Jacquelien Agema:

Met heel veel plezier gaan mijn kinderen naar het Kindercentrum en ik laat ze met een gerust hart achter bij deze twee toppers. 

Belinda vd Galien:

We zijn erg tevreden over Kindercentrum Twinkel. De vaste leidsters zijn erg betrokken bij alle kinderen en weten door de kleinschaligheid ieder kind op zijn eigen wijze te begeleiden. Hierdoor hebben ze ook goed zicht op de ontwikkeling van ieder kind. De locatie van Twinkel is erg mooi, de binnenruimte is overzichtelijk en netjes en schoon. De buitenruimte is onlangs voorzien van een erg mooi speeltoestel. Tot slot ervaren wij de tweetaligheid als erg positief. al met al een aanrader! 

Wilco Bruining:

Een aanrader! We zijn erg tevreden over Kindercentrum Twinkel!

Nathalie Kreeftmeijer:

Wat heeft mijn zoon een plezier op Twinkel! Duidelijk te zien dat Sijtske en Trea dit centrum opgezet hebben met liefde voor de kinderen. Niet alleen leren de kids veel in voorbereiding van school, maar ook de ouders kunnen met vragen terecht! Een dikke aanrader.

Reimer Heslinga:

Ons kind heeft het er super naar zijn zin. Dit is toch de belangrijkste referentie voor een kinderopvang.

Wendy Basta:

Onze kinderen gingen er een aantal jaren geleden met plezier naar toe. Onze jongste had er soms wat moeite mee, maar hier gingen ze altijd geweldig mee om. Wanneer ik ze weer ophaalde hadden beide kinderen het erg leuk gehad. Zelfs nu we er nog regelmatig langskomen zeggen ze wel eens:'mam, ik wil weer naar Twinkel toe'. We zijn het niet meer ndig, maar anders.....

Judith Boersma:

Een super fijne opvang voor onze zoon.

Yvonne Alkema:

Onze dochter gaat volgende week voor het eerst naar Twinkel. een fijne en gezellige opvang met 2 lieve leidsters!

Heilien Boersma:

Een hele leuke kinderopvang, waar je je kids met een gerust hart achter kunt laten bij twee lieve zorgzame leidsters. Onze zoon heeft het er altijd ontzettend naar zijn zin. 

Rudolf Boersma:

Top plek voor kids!

Marieke Siegersma:

Trea en Sijtske hebben veel passie en liefde voor het vak. Onze zoon gaat altijd met veel plezier naar Twinkel waardoor ik hem met een gerust hart achter laat. Het kleinschalige en tweetalige geeft Twinkel voor ons een echt meerwaarde!

Johanna Kloppenburg:

Mooie, kleinschalige en tweetalige kinderopvang. Geweldige leidsters. Kinderen gaan altijd met veel plezier naar Twinkel. 

 

Eva Cats:

Het is zo fijn dat de opvang kleinschalig is. Op eigenaren/ leidsters Sijtske en Trea kunnen we echt rekenen en ze vormen belangrijke hechtingsfiguren voor onze dochters.

De communicatie verloopt perfect. Er is veel aandacht voor tweetaligheid en leren. Er wordt veel extra's gedaan, waardoor het echt leuk is voor de kinderen.

 

Marieke vd Weg:

Wij zijn meer dan tevreden over de opvang van onze zoon.

De leidsters zijn enthousiast, vriendelijk en de kinderen staan centraal.

 

Gerard Broersma:

Met passie en enthousiasme zijn deze 2 dames met hun werk bezig. De kinderen hebben het stuk voor stuk erg naar hun zin. Leuke thema's en het is altijd gezellig. Top!!

Mirjam Dijkstra:

Geweldig kindercentrum! Zoonlief gaat er met (veel) plezier heen.

Veel voorzieningen voor de kinderen om te spelen en te leren.

Kleinschalig en persoonlijk, een aanrader!

Baukje de Vries:

Een tweetalig kindercentrum met 2 kanjers van medewerkes!!!

Uw kind staat hier centraal. Veiligheid en individuele aandacht staan hier hoog in het vaandal.

Dikke duim voor Kindercentrum Twinkel!!!

bottom of page